Hakkımızda

Pardon Boulangerie, Fransız kültürünün klasikleşmiş tatlarını geleneksel yöntemlerle harmanlayarak, yepyeni lezzetlerle size sunuyor.

2021’de kurulan Pardon Boulangerie, yıllarca süren sıkı çalışmanın, tutkunun ve ekşi mayanın hikayesi olarak doğdu. Pardon’nun her bir lezzetinde sadece özenle seçilerek taş değirmende öğütülmüş yerel tahıllar kullanılıyor ve doğal ekşi maya ile atalarımızdan kalma yavaş fermantasyon tekniği uygulanıyor. Her bir el yapımı seri, sağlıklı, lezzetli ve benzersiz tatlara sahip olurken, besin açısından zengin tahılları dönüştürme tutkumuzu da sergiliyor.

En iyiyi bulma arayışıyla hareket eden Pardon Boulangerie, her gün kaliteli unların ve yavaş fermantasyonun benzersiz kombinasyonunu içeren %100 ekşi mayalı yeni tarifler geliştirmek için çalışıyor.

Mecidiyeköy’de bulunan üretimhanemiz ve Taha Şef’in liderliğindeki titiz ekibimizle, ürünlerimizi hem kendi şubelerimize hem de çeşitli satış noktalarına lezzetinden ödün vermeden ulaştırıyoruz.

Topraktan bedenimize giden yolda sağlıklı bir seçim yapmamız gerekiyorsa,
o da “ekşi mayalı” olsun...